OKA Genel Sekreteri Dicle’den ÇTSO Başkanı Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 26 Aralık 2023)

Ajansın Genel Sekreterlik görevini 2020 yılı Aralık ayından bu yana yürüten İbrahim Ethem Şahin’in, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreterlik görevine atanmasıyla birlikte, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreterlik görevine atanan Tokat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehlika Dicle, OKA Çorum İl Koordinatörü Musa Erdal ile birlikte ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak sohbet etti.

Bugün burada bizleri ağırlayan Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a nezaketi ve misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Çorum; herkesin birlik, beraberlik ve saygı çerçevesi içinde kadim medeniyetlerin beşiği olan bir ilimiz.  Bizler ele ele vererek, gönül coğrafyamızı zengin tutarak güzel işlere imza atacağız.  2010 yılından bu yana görev yaptığım OKA’da bundan sonra Ajansımızın görev sahası olan Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri için, Bölgemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğim.

Dört ilimizde de ortaklaşa çalışma kültürünü arttıracağımız, tüm paydaşlarımızla birlikte çok güzel projelere imza atacağımız bir dönem olacak. Şahsımı bu göreve layık gören başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır Bey’e ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulumuzun kıymetli üyelerine ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’e şükranlarımı arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başaranhıncal, “OKA Genel Sekreterliği görevine atanan Mehlika Dicle’ye yeni görevinizde başarılar diliyorum. Yapacağınız çalışmalar ile inşallah kazanan hem bu bölgelerimiz hem de ülkemiz olur. Odamız ile OKA arasındaki işbirliği içerisindeki çalışmalarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız.”dedi.