Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hitit üniversitesi tarafından düzenlenen Bilim ve Teknoloji Festivaline katıldılar - ( 08 Mart 2024)

Çorum Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız ve Üyelerimiz, Hitit Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Çorum Ticaret Sanayi Odamızın da sponsoru olduğu Bilim ve Teknoloji Festivaline katıldılar.
Festival açılışında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdurrahman İstanbulluoğlu, Hitit üniversitesi tarafından ilki düzenlenen bu etkinliğin, İlimizin Sosyo-Kültürel ve Ekonomik değerlerine olumlu katkıda bulunacağını ifade ederek, Uluslararası Bilim ve Teknoloji Festivalinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Açılış konuşmalarının ardından protokol ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Bilim ve Teknoloji Festival alanında yer alan stantları incelediler. Daha sonra festival programı kapsamında gerçekleştirilen, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel oturumda, Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdurrahman İstanbulluoğlu, TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca’ya çiçek takdim etti.