Çorum TSO heyetinden Belediye yöneticilerine ziyaret - ( 22 Aralık 2023)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile başkan yardımcılarını ziyaret etti.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TOBB öncülüğünde, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KGK) Başkanı Zeynep Çenesiz Yarımca, Çorum İl Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK) Başkanı Mehmet Fatih Altan, KGK Başkan Yardımcısı Gülden Arzoğlu ve GGK Başkan Yardımcıları Ozan Gazel ve Sinan Çakır ile birlikte Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Zübeyir Tuncer, Alper Zahir ve Ünsal Yeter’i makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
TSO Başkanı Başaranhıncal, “Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın ve Başkan Yardımcılarımızın nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve beraberindeki heyete gösterdikleri nezaketten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.