Hepasol Gübre sahibi Semra Şahin'e,İlke Gıda ortaklarından Mehmet Şahin'e ,Semih Çalışkan'a,Engin Dinçman'a,Gana Kooperatif Konseyi Konsey Başkan Yardımcısı Bia West MICL'a ve Kooperatif Birliği Başkanı Adamah Issah'a,Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal'a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz. - ( 23 Kasım 2022)

Hepasol Gübre sahibi Semra Şahin'e,İlke Gıda ortaklarından Mehmet Şahin'e ,Semih Çalışkan'a,Engin Dinçman'a,Gana Kooperatif Konseyi Konsey Başkan Yardımcısı  Bia West MICL'a ve Kooperatif Birliği Başkanı Adamah Issah'a,Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal'a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz.