Odamız Meclis Salonun'da Üniversite - Sanayi işbirliği kapsamında, Hitit Üniversitesitemizin Makina ve İmalat Teknolojileri İhtisas Üniversitesi olması nedeniyle ihtisaslaşma ve Ar-Ge işbirlikleri konusunda Makina - İmalat Sektöründe faaliyet gösteren üyeletimizin katılımı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. - ( 01 Nisan 2022)

Odamız Meclis Salonun'da Üniversite - Sanayi işbirliği kapsamında, Hitit Üniversitesitemizin Makina ve İmalat Teknolojileri İhtisas Üniversitesi olması nedeniyle  ihtisaslaşma ve Ar-Ge işbirlikleri konusunda Makina - İmalat Sektöründe faaliyet gösteren üyeletimizin katılımı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.