Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulunun (KGK) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. - ( 10 Mart 2022)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulunun (KGK) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk’ün açılış konuşmalarını yaptığı etkinliğe TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca katıldı. Toplantıya video konferans yöntemiyle katılan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, fırsat verildiğinde kadınların başaramayacağı hiçbir işin olmadığını belirterek, "Kadınların, sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha fazla aktif rol almasını istiyoruz." dedi. Ayrıca TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk de sürdürülebilir büyüme ve kalkınmanın tüm ülkelerin temel amaçlarından olduğunu belirterek, "Ülkelerin uzun vadeli ve sürdürülebilir kalkınmalarının yolu, kadınların iş gücüne katılım oranlarının yükseltilmesinden geçmektedir." dedi.