Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca, TOBB İl Kadın Girişimciler Başkan Yardımcıları Şule Bilge,Gönül Özdilli, İcra Komite Üyesi Elif Dalyan, Genel Sekreter Yardımcımız Sule Akkese ve Odamız Akademik Danışmanı Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü Üyesi Doç.Dr. Eşref Savaş Başçı,Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ali Osman Öztürk'ü ve Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam'ı ziyaret ettiler. - ( 04 Ocak 2022)