RF BAŞKONRTOSTAN CUMHURİYETİ İKİLİ GÖRÜŞMELER - ( 11 Kasım 2021)

İlgi : RF Başkortostan Cumhuriyeti Türkiye Temsilciliği'nin 02.11.2021 tarih ve 94 sayılıyazısı.
Rusya Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkısağlamak ve Başkortostan ile Türk iş dünyası arasında doğrudan temas sağlamak amacıyla RusyaFederasyonu'na bağlı olan Başkortostan Cumhuriyeti Lideri Radiy Habirov'un kararıyla, 2020 yılının Eylülayında, İstanbul'da Başkortostan Daimi Temsilcilik Ofisi kurulmuştur.

İlgi yazıda, Başkortostan Cumhuriyeti Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı ve İhracat Merkezi desteğiyle, ekteyer alan Başkortostan iş heyetinin, Türk firmalarla ikili iş görüşmeleri yapmak üzere, 17 Kasım 2021Çarşamba günü, 13:00-18:00 saatleri arasında İstanbul Polat Renaissance Bosphorous Otel (Beşiktaş) BaloSalonu' bir etkinlik düzenleyeceği bildirilmektedir. Görüşmelerin kayıt formu https://forms.gle/8jDycgXEzCaVAPRi9 linkinde yer almaktadır.

Dosyayı indirmek için tıklayınız.