Odamız Fuar Kompleksinde 21-24 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 9. Çorum Tarım Fuarı ve Canlı Hayvan Fuarı için Odamızda düzenlenen tanıtım ve basın toplantısı - ( 08 Ekim 2021)

Odamız Fuar Kompleksinde 21-24 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 9. Çorum Tarım Fuarı ve Canlı Hayvan Fuarı için Odamızda düzenlenen tanıtım ve basın toplantısı, Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, İl Jandarma Komutanı J. Albay İlhan Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser,İlçe Belediye Başkanları,Oda Başkanları, Kooperatif ve Birlik Başkanları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.