ARTANJİN VE PARAGUAY İHALELERİ - ( 09 Mart 2021)

Buenos Aires Ticaret Müşavirliğimizinilgide kayıtlı yazısında, Arjantin ve Paraguay'da gerçekleşecek olan ihalelereyer verilmektedir.

Söz konusu ihaleler hakkında detaylıbilgilere Arjantin için, Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr)"Hizmetler” başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/ÜlkeDuyuruları/Arjantin” bölümünden; Paraguay için, Birliğimiz web sayfası(www.tobb.org.tr) "Hizmetler” başlığı altındaki "Uluslararası İşİmkânları/Ülke Duyuruları/Paraguay" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Yazıda devamla, bahsi geçen ihalelere ilgiduyan firmalarımızın Buenos Aires Ticaret Müşavirliği ile(buenosaires@ticaret.gov.tr; Tel: +54 I I 5032 4133 / 4134 Fax: +54 I I 43116655) temas kurarak destek alabileceği bildirilmektedir.