Türkiye-Almanya ekonomik ilişkilerini güçlendirmeyi ve Türk yatırımcıları ile girişimcilerini Almanya pazarlarına yönlendirmeyi amaçlayan bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi - ( 01 Ekim 2024)

Bugün Odamızda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Okan Özoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Sevgi Kalaycı tarafından, Türkiye-Almanya ekonomik ilişkilerini güçlendirmeyi ve Türk yatırımcıları ile girişimcilerini Almanya pazarlarına yönlendirmeyi amaçlayan, Almanya’daki yatırım fırsatlarının, teşviklerinin, şirket kurulumunun, çalışma ve yerleşim olanaklarının anlatıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri katılım sağladı.