Çorum Dil Dünyası Yabancı Dil Kursları sahibi Neşet Servet Cerit, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti. - ( 27 Eylül 2024)

Çorum Dil Dünyası Yabancı Dil Kursları sahibi Neşet Servet Cerit, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Odamız İle Çorum Dil Dünyası Yabancı Dil Kursları arasında bir protokol imzalandı. Bu protokole göre; Odamız personeli ve üyelerinin birinci derece yakınlarına, öğrenci kayıt işlemleri ve çeviri işlemlerinde %15 indirim uygulanacaktır (Kurumun eğitim verdiği alanlar, 2, 3, 4. sınıfları, Ortaöğretim ve Lise sınıflarını, mezun sınıfları, Genel & İş İngilizcesi ve Almanca derslerini, YDS, YDT, YÖKDİL, TOEFL, IELTS, PTE sınavlarını kapsamaktadır. İndirim oranına yaz kursu ve ek kurs fiyatları dahil değildir. Bu protokol 30.06.2025 tarihine kadar geçerlidir).