Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu ortakları Samet Coşkuner ve Onur Aktepe, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Odamız ile Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu arasında bir protokol imzalandı. - ( 24 Eylül 2024)

Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu ortakları Samet Coşkuner ve Onur Aktepe, Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Odamız ile Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokole göre; Odamız personeli ve üyelerinin birinci derece yakınlarına, liste fiyatı üzerinden %30 indirim uygulanacaktır (Bu indirim sadece eğitim-öğretimi kapsar. Servis, yemek, kırtasiye, kıyafet ve gezi gibi diğer ücretler indirime tabi ve dahil değildir. Bu protokol 20 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir).