Odamız Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanımız Erol Karadaş başkanlığında gerçekleştirildi. - ( 22 Temmuz 2024)

Odamız Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanımız Erol Karadaş başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülüp kabul edilmesinin ardından dilek ve temenniler kısmında söz alan Meclis Üyemiz Fikret Tepençelik, enflasyon muhasebesi ve enflasyon muhasebesinin sanayici ve işletmelere getirdiği vergisel yükümlülükler hakkında, bu vergilendirilmelerin hem işletmelerin hem de meslek mensuplarının iş yükünün yoğun olması nedeniyle geçici vergi dönemlerinde yapılmaması gerektiği ve yılda bir kez yapılması gerektiği konusunda bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Meclis Toplantımıza misafir olarak katılan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Bölge Müdürü Coşkun Tüfenkçi “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi” hakkında bir sunum gerçekleştirdi.