Çorum OSB’deki eğitim faaliyetlerini incelemek ve karşılıklı işbirlikleri geliştirmek üzere Ankara Sanayi Odası 1. OSB heyeti ilimize ziyaret gerçekleştirdi. - ( 19 Temmuz 2024)

Ziyarette, Çorum Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında, ASO 1. OSB heyeti ile birlikte bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal katılım sağladı.

Toplantıda, Çorum OSB Müdürü Özden Özgür Yalçın tarafından bölgenin sektörel bilgileri, istihdam durumu ve eğitim faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı. Daha sonra ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek ve Bölge Müdürü Çalık tarafından ASO 1. OSB’de yürütülen eğitim programları ve nitelikli işgücü eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Toplantı sonrasında ASO 1. OSB heyeti ilimizde mesleki eğitim veren okulları gezerek incelemelerde bulundular.