Yükselen Markalar Türkiye Projesi - ( 09 Temmuz 2024)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde İstanbul Ticaret Odası destekleriyle, "Yükselen Markalar Türkiye" projesi başlatılmıştır. Proje ile moda, tekstil, tasarım, giyim ve aksesuar, ev tekstili ve dekoratif ürünler, kozmetik, kültürel ögeleri yansıtan ürünler ve gıda gibi alanlarda kendi ürünlerini üreterek satışa başlamış olan şirket sahibi ya da en az% 25 şirket ortağı olan kadın girişimcilerin markalaşmalarının sağlanması amaçlanmaktadır. Söz konusu proje başvuruları Yükselen Markalar Türkiye adresinden yapılacak olup, son başvuru tarihi 15Eylül 2024'tür. Eğitim programı çevrimiçi ve ücretsiz olarak 7 Ekim 2024 tarihinde başlayacaktır.