Speed-Match 2024 - ( 27 Mayıs 2024)

Sayın Üyemiz, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası  Avrupa İşletmeler  Ağı Merkezi   işbirliği ile  Eskişehir Sanayi Odasının koordinatörlüğünde  28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Speed-Match Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne sizleri katılmaya davet ediyoruz.
Avrupa'da havacılık, raylı sistemler ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren üst kuruluşlar tarafından da desteklenen Speed-Match 2024 İkili İş Görüşmeleri Etkinliği'ne bu yıl 36 farklı ülkeden 350+  firma katılım sağlanması beklenmektedir.
Birçok farklı ülkeden Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel kümelenmeler ve iş ağlarının ortak olarak destek verdiği etkinliğe aşağıdaki internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak kayıt yapılması mümkündür.
Etkinlik Linki: https://speed-match-2024-international-networking.b2match.io/
Üyelerimize saygıyla duyurulur.