Çorum'un tarihi yerlerinin tanıtımı yapılarak bölge başkanları ve konuşmacı konuklar eşliğinde Çorum turizmi vurgulandı. Alacahöyük ve Boğazkale ören yerleri ziyaretiyle birlikte il turizmi hakkında bilgiler verildi. - ( 18 Mayıs 2024)

Odamızın ev sahipliğinde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Batı Karadeniz Bölge Toplantısı ve "Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar" Söyleşisi, Samsun, Düzce, Bartın, Tokat, Kastamonu ve Amasya illeri TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ve İcra Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İkinci gün etkinliğinde ise Çorum'un tarihi yerlerinin tanıtımı yapılarak bölge başkanları ve konuşmacı konuklar eşliğinde Çorum turizmi vurgulandı. Alacahöyük ve Boğazkale ören yerleri ziyaretiyle birlikte il turizmi hakkında bilgiler verildi.