"Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar - Girişimcilik Söyleşisi" gerçekleştirildi. - ( 24 Mayıs 2024)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Kadın Girişimciler İl Kurulu ,Avrupa İşletmeler Ağı Projesi işbirliği ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Girişimcilik Ekosisteminin Desteklenmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında ‘Kadın istihdamını ve girişimciliğini desteklemek amacıyla "Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar - Girişimcilik Söyleşisi" gerçekleştirildi.
Söyleşi, başarılı kadın girişimcileri ve bölgemizin TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlarını ve üyelerini bir araya getirerek, girişimcilik dünyasında öne çıkan kadınların başarı hikayeleri ve deneyimleri katılımcılarla paylaşılmasını sağladı.
Konuşmacı olarak Gilparis Kurucusu Öznur Alkan, KEDV Gıda Mühendisi ve Süt ve Süt Ürünleri Eksperi Nurper Özcan ve İyimser Abla Kurucu Ortağı Aysel Şairoğlu katılım sağladı.