TOBB Kadın Girişimciler Kurulu "Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar - Girişimcilik Söyleşisi" - ( )

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, kadın istihdamını ve girişimciliğini desteklemek amacıyla çeşitli faaliyetler düzenlemektedir. Bu kapsamda, 24 Mayıs 2024 Cuma günü, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde "Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar - Girişimcilik Söyleşisi" gerçekleştirilecektir. Etkinlik, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın yürütmekte olduğu Avrupa İşletmeler Ağı Projesi işbirliğinde organize edilmektedir.  Etkinliğe konuk olarak, Gliparis Kurucusu Öznur Alkan KEDV Gıda Mühendisi ve Süt ve Süt ürünleri Eksperi Nurper Özcan ve İyimser Abla Kurucu Ortağı Aysel Şairoğlu katılım sağlayacaktır.