Speed-Match 2024 Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği - ( 22 Mayıs 2024)

Aşağıda bir örneği sunulan yazıda, Eskişehir Sanayi Odası tarafından ''Speed-Match Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği''nin 28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde çevrimiçi olacak şekilde düzenleneceği bildirilmiştir. Aşağıda sunulan kayıt linki üzerinden etkinliğe katılmak isteyenlerin başvurularını yapabileceği belirtilmiştir.

Eskişehir Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenmekte olan "Speed-Match Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği" bu yıl 28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde online olarak organize edilecektir. Havacılık, Raylı Sistemler ve Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların yeni iş bağlantıları kurabilmeleri amacıyla uluslararası katılımla gerçekleştirilen etkinliğe geçtiğimiz yıl 31 farklı ülkeden390 firma katılım sağlamış ve toplamda 750'nin üzerinde ikili iş görüşmesi yapılmıştır. Avrupa'da havacılık, raylı sistemler ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren üst kuruluşlar tarafından da desteklenen Speed-Match 2024 İkili İş Görüşmeleri Etkinliği'ne bu yıl 400'den fazla işletmenin katılım sağlaması beklenmektedir. Birçok farklı ülkeden Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel kümelenmeler ve iş ağlarının ortak olarak destek verdiği etkinliğe aşağıdaki internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak kayıt yapılması mümkündür.
Etkinlik Linki: https://speed-match-2024-international-networking.b2match.io/