Genç Girişimciler Kurulu Batı Karadeniz bölge toplantısı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. - ( 17 Mayıs 2024)

Genç Girişimciler Kurulu Batı Karadeniz bölge toplantısı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, bölgedeki Düzce, Bartın, Samsun, Tokat, Kastamonu, Karabük ve Bolu illerinin başkanları ve genç girişimciler üyeleri katılım sağladı. Etkinlikte, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taha Bahadır Saraç, Türkiye ekonomisi ve girişimcilik ekosistemi üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Odamızın yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı Projesinin desteklediği etkinlikte, genç girişimciler arasında B2B iş görüşmeleri de gerçekleştirildi. Bu görüşmeler, katılımcılara iş dünyasında yeni iş fırsatları yaratma, işbirlikleri kurma ve ağlarını genişletme imkanı sağladı. Toplantının sonunda, genç girişimciler arasındaki işbirliği potansiyeli değerlendirildi ve yeni projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür etkinliklerin, girişimciliği teşvik etme, bölgesel kalkınmayı destekleme ve genç girişimcilerin iş dünyasında daha aktif rol almalarını sağlama açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.