Çorum Hitit Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı, Odamızda gerçekleştirildi.Toplantıda, Hitit Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal yeniden seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Seliz Bozer, Muhasip Üyeliğine Ali Özejder, Sekreterlik görevine Merve Ahlatçı seçildi. - ( 10 Mayıs 2024)

Çorum Hitit Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı, Odamızda gerçekleştirildi. Toplantıda, Hitit Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal yeniden seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Seliz Bozer, Muhasip Üyeliğine Ali Özejder, Sekreterlik görevine Merve Ahlatçı seçildi.