Türkiye-Kırgızistan İş Forumu - ( 17 Ocak 2024)

Sayın Üyemiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 17.01.2024 tarih ve E-34221550-720-634 sayılı yazısı ekinde bulunan İlgi mesajda, Türk-Kırgız Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 9Şubat 2024 Cuma günü öğleden önce Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Kırgızistan İşForumu düzenlenecektir.Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı SayınAkylbek Japarov'un teşrifleri ile Birliğimiz merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan sözkonusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımıöngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesibeklenmektedir.İş forumu programı ve Kırgız tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir.
Bahse konu etkinliğe katılmak isteyenfirma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turk-kirgiz-is-forumu bağlantıda yer alan kayıtformunu 7 Şubat 2024 saat 13:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.Ayrıntılı bilgi için:
TOBB: Kaan Gaffaroğlu,
Uluslararası İlişkiler MüdürlüğüTel.: 0312 218 22 20