Odamız olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanımız Erol Karadaş başkanlığında gerçekleştirildi. - ( 19 Şubat 2024)

Odamız olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanımız Erol Karadaş başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülüp kabul edilmesinin ardından Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Kenan Özüyağlı ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Meclisimizi ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın bir konuşma yaparak meclis üyelerimize belediye olarak yapmış oldukları hizmetleri ve yeni dönemde tekrar seçilmeleri durumunda yapacakları projeleri anlattı.