AKBANK Merkez Şube Müdürü Güllü ÇTSO Başkanı Başaranhıncal’ı Ziyaret Etti - ( 26 Aralık 2023)

Akbank Çorum Merkez Şube Müdürü Önder Güllü , ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, “Akbank  Çorum Merkez Şube Müdürü olarak göreve başlayan Önder Güllü ye yeni görevinde başarılar diledi. Çorum’daki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında sohbet etti.

Akbank Çorum Merkez  Şube Müdürü Önder Güllü , misafirperverliği ve samimiyeti ve içtenliği için Çetin Başaranhıncal’a teşekkür ederek,  her zaman Çorum  esnafının ve sanayicisinin yanında olduklarını belirterek, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile her türlü çalışmada birlikte hareket edeceklerini ifade etti.