Garanti Bankası Yeni Şube Müdürlerinden ÇTSO Başkanı Başaranhıncal’a Ziyaret - ( 26 Aralık 2023)

Garanti  Bankası Çorum Merkez Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, Garanti Bankası Çarşı Şube Müdürü Ahmet Toplu ile birlikte, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Garanti Bankasının kurumsal faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Müdür Yıldırım, Çorum’un faydasına olacak iş ve icraatların destekçisi olacaklarını belirterek ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Garanti  Bankası’nın ilimizin finans ve ekonomi sistemine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek kamu ve özel sektör ile yapacakları işbirliklerinin ilimizin kalkınmasına büyük faydalar sağlayacağını ve yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.