Çorum, Amasya, Yozgat ve Tokat Genç Girişimcilerden Ortak İşbirliği Hareketi - ( 07 Aralık 2023)

TOBB öncülüğünde, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çorum İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Genç Girişimcilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Keskin, Genel Sekreter Murat Zeybel ile Çorum İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Altan, Tokat Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Fikret Ayvaz, Yozgat Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Davuthan Ekici ve  Amasya Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emre Kaya ve Komite Üyelerinin katılımıyla toplantı salonunda ortak fikir birliği toplantısı gerçekleştirdi.

Odamız TOBB Genç Girişimciler Kurulu Organizasyonu ve Odamız Avrupa İşletmeler Ağı Merkezi desteği ile Amasya, Tokat ve Yozgat illerinden gelen genç iş adamlarımız ile Odamız Genç Girişimcilerinin bir araya geldiği toplantıda yeni iş birliği ortaklığı yapılmıştır.

Odamızın konsorsiyum ortağı olduğu 60’dan fazla ülkede faaliyet gösteren “Avrupa İşletmeler Ağı Projesi” girişimcilerin yurt içinde ve yurt dışında yeni işbirlikleri geliştirmelerine, ulusal ve ulusalar arası arenada tanınırlıklarının ve rekabetlerin artırılmasına yardımcı olmaktadır.

Doğan Keskin, “Şehrimizin gelişme ve ilerlemesine katkı sunmak gibi önemli bir misyonu yerine getiren Genç Girişimciler Kurulumuzun, fikirleri ve bakış açılarıyla şehrimize önemli kazanımlar sunacağına inanıyorum. Genç girişimciler için Yeni fikirlerin, girişimlerin ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların iyi yetişmiş bireyler olarak, sorumluluk ve inisiyatif alarak ülkemizin yarınlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu konuda her türlü imkânı sunmaya hazırız. Onların varlığı, Çorum iş dünyası olarak bizim geleceğimize olan umudumuzu ve güvenimizi güçlendiriyor. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar genç girişimcilerimizin nasıl yanlarında olduysak bundan sonra da aynı şekilde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mehmet fatih Altan ise, "Genç girişimciler olarak Çorum’un ve bölgemizin ekonomik gelişimine katkıda bulunmak, yeni fikirler ve projeler üretmek için buradayız. İş dünyasında gençlerin daha fazla yer alması, şehrimizin rekabet gücünü artıracaktır. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Amasya, Tokat ve Yozgat Genç Girişimcilerimiz, hepimiz amaca hizmet ediyoruz. Bizim için önemli olan Çorum ve Bölge iş dünyamızın sürekli büyüyen bir yapıya bürünmesidir. TOBB Amsya, Tokat ve Yozgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarımı ve ekip arkadaşlarını yeni görevlerini tebrik ediyorum, Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyelerinin biz gençlere verdiği destek sebebiyle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tokat Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Fikret Ayvaz, Yozgat Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Davuthan Ekici ve  Amasya Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emre Kaya ve Komite Üyeleri başta ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ve Genç Girişimcilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Keskin’e misafirperverlikleri, ilgi alaka ve nezaketleri için teşekkür ettiler.