İHRACAT DESTEK OFİSLERİ EĞİTİMİ GERİ BİLDİRİM VE İHRACAT DESTEK WEB SİTESİ EĞİTİMİ - ( 25 Aralık 2023)

Değerli Üyemiz,

14-15 Aralık 2023 tarihlerinde "İhracat Destek Ofisleri Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" nın Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildiği malumlarıdır.

Bilgilendirme toplantısı ve 2024 yılında Ofislerimize yönelik yapılması talep edilen faaliyetlere ilişkin katılımcıların görüş, öneri ve değerlendirmelerinin Ticaret Bakanlığına iletilmesi hususu, toplantıda gündeme gelmiştir.

Buna ilaveten, eğitim esnasında Ofis çalışanlarımızdan aldığımız şifahi geri bildirimlerden, Ofislerimizin yaptıkları faaliyetlere/etkinliklere dair bilgileri girdikleri web sitesinin (https://ihracatdestek.tobb.org.tr/) kullanımı ile ilgili çevrimiçi bir bilgilendirme yapılmasının faydalı olacağı anlaşılmıştır.

Bu itibarla;

Halihazırda Ofislerden sorumlu güncel çalışan bilgisi ile birlikte, bahse konu toplantı ve Ofislere yönelik 2024 yılında yapılacak faaliyetlere ilişkin varsa görüş, öneri ve değerlendirmelerin, 29 Aralık 2023 tarihine kadar Odamıza (san@hotmail.com)iletilmesi,
27 Aralık 2023 tarihi saat 14.00'te ekte bilgileri yer alan zoom linki üzerinden söz konusu web sitesine dair verilecek çevrimiçi eğitime katılım sağlanılması,
hususu bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Dosyayı indirmek için tıklayınız.