KOSGEB DESTEKLI DÜSSELDORF-KÖLN İŞ GEZISI (ANUGA 2023 GIDA FUARI) DUYURUSU - ( 04 Ağustos 2023)

Trabzon Ticaret ve Sanayi odası ve KOSGEB Trabzon İlMüdürlüğü iş birliğiyle 6-11 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya'ya,Düsseldorf ve Köln şehirlerini kapsayan bir iş gezisi düzenlenecektir.

Anuga Köln 2023 – Uluslararası Gıda Fuarı ziyareti ve Düsseldorf'tagerçekleştirilecek kurum ziyaretlerinden oluşacak iş gezimizde firma başınagerçekleştirilecek ilgili kalemlerdeki (Ulaşım, konaklama, fuar biletleri) KDVhariç giderleri %60 oranında en fazla 45.000 TL'ye kadar KOSGEB tarafındandesteklenecektir.

Organizasyon bedeli:

Tek Kişilik Oda Seçimine Göre Kişi Başı - 2.045 EURO

Çift Kişilik (French Bed, İki Kişilik Büyük Yataklı)oda seçimine göre kişi şaşı - 1.570 EURO

(*Çift kişilik odada ayrı yatak seçeneği bulunmamaktadır)

Vize: 200 EURO

ANUGA Gıda Fuarında Yer Alacak Olan Ürün Grupları :

-Sıcak ve soğuk içecekler

-Pastacılık ve Fırın malzemeleri