Helal Expo Endonezya Fuarı (HEI) - ( 31 Temmuz 2023)

Değerli Üyemiz,

Helal Akreditasyon Kurumu'ndan alınan bir yazıda, helal temalı fuar, konferans, kongre vb. etkinlikler; İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeler başta olmak üzere dünya genelindeki Müslümanlar arasında helal belgeli ürün ve hizmet ticaretinin geliştirilmesine, güvenilir ve sürdürülebilir bir helal belgelendirme sisteminin tesisine ve ülkelerin helal kalite altyapılarının iyileştirilmesine yönelik iş birliklerinin artırılması açısından önemli fırsatlar oluşturduğu belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Halal Expo Endonezya (HEI)'nın 25-29 Ekim 2023 tarihlerinde Jakarta Kongre Merkezi - Endonezya'da düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ve gıda, kozmetik, finans, turizm gibi helal belgeli ticarete konu çeşitli sektörlerin temsilcilerini bir araya getiren Halal Expo Endonezya (HEI), bu alanda faaliyet gösteren firmaların bahse konu fuara katılım sağlamasının Türkiye'nin helal sektöründeki yerinin vurgulanması açısından faydalı olacağı değerlendirilmekte olup, tanıtım dokümanları ekte sunulmakta ve Halal Expo Endonezya (HEI) temsilcisi irtibat numaraları ise aşağıda yer almaktadır.

Ek: halal expo indonesia 2023

Dosyayı indirmek için tıklayınız.