Çorum Eczacı Odası'na ziyaret.. - ( 06 Aralık 2019)

Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Başaranhıncal, TOBB Çorum KGK Başkanı Zeynep Yarımca, Başkan Yardımcıları Şule Bilge ve Gönül Özdilli 45. Bölge Çorum Eczacı Odası'nı ziyaret ettiler. Ziyarette, 45. Bölge Çorum Eczacı Odası'na yeni başkan seçilen Şefkat Güler'i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ayrıca, geçtiğimiz hafta Ankara'da gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği 42. Olağan Büyük Kongresi'nde, Hitit İmparatorluğu Kraliçesi Puduhepa'dan bahsetmesi ve Çorum'un tanıtımına katkı vermesi nedeniyle Eczacı Odası Başkanı Şefkat Güler'e, Puduhepa Bebeği hediye ederek teşekkür ettiler.