Kurumumuzca hazırlanmış olan Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi Aydınlatma Metnine bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tamam

Odamız tarafından yürütülen Ticaret Bakanlığı UR-GE Projesi kapsamında, Brezilya- Arjantin Yurtdışı Pazarlama ve İkili Görüşme Programı’nı başarıyla tamamlandı - ( 03 Aralık 2019)

Odamız tarafından yürütülen Ticaret Bakanlığı UR-GE Projesi kapsamında, gıda işleme makineleri üreten firmalarımız, Brezilya- Arjantin Yurtdışı Pazarlama ve İkili Görüşme Programı'nı başarıyla tamamladı. Programda firmalarla yapılan ikili görüşmeler dışında Buenos Aires Büyükelçiliğimiz ve Sao Paulo Başkonsolosluğumuz ziyaret edildi. Odamız adına Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Halil Erkan ve Muharrem Sarıaslan Buenos Aires Büyükelçimiz Sn. Şefik Vural Atay'a ve proje firma temsilcilerimiz Mustafa Seber ve Kadir Dalyan Sao Paulo Başkonsolosumuz Serkan Gedik'e plaketlerini taktim ettiler.