TR83 Bölgesi Dış Ticaret Destek Merkezi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecek. - ( 07 Ekim 2019)

TR83 Bölgesi'nde yer alan KOBİ'lerin uluslararası pazarlardan pay alabilmeleri için rekabet güçlerini arttırmak ve uluslararası pazarlara açılmalarını desteklemek üzere Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) öncülüğünde ve koordinasyonunda ; Amasya, Çorum, Samsun, Tokat ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ile kurulan “TR83 Bölgesi Rekabetçilik ve Dış Ticaret Destek Merkezi” imzalanan protokolle bu yıl faaliyetlerine başlamıştır. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyete geçecek bu Merkez ile, ilimizde yer alan KOBİ'lere, dış ticaret, dış ticaret istihbaratı konularında verilecek hizmetler konusunda 09 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 11.00'da, Çorum TSO Toplantı Salonu'nda TR83 Bölgesi Dış Ticaret Destek Merkezi İl Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecek olup üyelerimizin toplantıya katılımından memnuniyet duyulacaktır.