Sigorta Acenteleri Eğitim Programı Hakkında - ( 17 Ekim 2022)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi ve Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği işbirliğinde, TOBB ETÜ SEM ve TSEV tarafından sigorta acenteleri yönetici ve teknik personellerine yönelik çevrimiçi eğitim programı düzenlenecektir.

Söz konusu eğitim programına katılım için, Sigorta Acenteleri Levhasına Acente Sahibi, Müdür, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü ve Teknik Personel unvanı ile kayıtlı kişiler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin www.sigorta.org.tr adresli internet sayfası üzerinden başvuru yapabilirler.

Eğitim ücretinin %80’i TOBB ve TSB tarafından karşılanacak, %20’lik kısım ise katılımcılar tarafından ödenecektir. Bu kapsamda, katılımcılar tarafından ödenecek kişi başı ücret toplam 275,-TL’dir.Eğitim programı kapsamında dersler 90 kişilik sınıflarda çevrimiçi (online) olarak hafta içi ve hafta sonu günlerinde, haftada 3 gün ve günde 3 saat olacak şekilde planlanmıştır. İlk grup eğitimin 24 Ekim 2022-3 Şubat 2023 tarihleri arasında (Toplam 141 saat) yapılması planlanmaktadır. Sınıflar başvuru sırasına göre oluşturulacaktır. Levhada kaydı bulunmayan kişilerce yapılan ya da süresi içerisinde katılım ücreti ödenmeyen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru ücretinin ödeneceği hesap bilgileri ve ödeme tarihleri başvuru sahiplerine bilahare bildirilecektir.

Eğitim ön başvuru linki: http://sigortaacenteegitimi.tobb.org.tr

Ayrıntılı bilgi için telefon: 444 95 59