Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından “Global Magic Brand Danışmanlık” şirketi başkanı Ömer Şengüler ile “Adım Adım Marka Yolculuğu” konulu etkinlik düzenlendi. - ( 15 Mart 2022)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından “Global Magic Brand Danışmanlık” şirketi başkanı Ömer Şengüler ile “Adım Adım Marka Yolculuğu” konulu etkinlik düzenlendi. Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ve Hitit Üniversitesi öğrencileri katıldı. Global Magic Brand’in kurucusu olan Ömer Şengüler; marka, algı yönetimi, dünya çapında markalaşma, satış, pazarlama ve reklam hakkında bilgiler verdi. Eğitimin sonunda, TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ve Odamız Akademik Danışmanı Hitit Üniversitesi İİBF Finans ve Bankacılık Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı, Ömer Şengüler’e teşekkür ederek plaket takdim ettiler.