Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Büyük Elçisi Mohamed Rizvi Hassen, Ticaret Müsteşarı Yoshitha Jayasuriya, Sri Lanka Ticaret Koordinatörü Mehmet Emin Berk, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti. - ( 17 Haziran 2021)

Sri LankaDemokratik Sosyalist Cumhuriyeti Büyük Elçisi Mohamed Rizvi Hassen, TicaretMüsteşarı Yoshitha Jayasuriya, Sri Lanka Ticaret Koordinatörü Mehmet Emin Berk,Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ıziyaret etti. Ziyarette, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri veİşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ÜyesiHayri Şamlı da hazır bulundu.

Ziyarette, Çorumekonomisi ve Sri Lanka ekonomisi hakkında karşılıklı bilgi ve görüşalışverişinde bulunulmasının ardından Sri Lanka Demokratik SosyalistCumhuriyeti Büyük Elçisi Mohamed Rizvi Hassen ve beraberindeki heyet, TSOYönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Organize Sanayi BölgesiSanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı ve TSO Meclis Üyesi Hayri Şamlı,Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Alapala Makine,3F Tekstil ve MoneMedikal Firmalarını ziyaret ederek fabrikaların üretim tesislerindeincelemelerde bulundular.

Çorum TSOYönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal Sri Lanka Demokratik SosyalistCumhuriyeti Büyük Elçisi Mohamed Rizvi Hassen’e, Ticaret Müsteşarı YoshithaJayasuriya’a ve Sri Lanka Ticaret Koordinatörü Mehmet Emin Berk’e  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, plakettakdiminde bulundu.