Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Özgür Ahmet Köse ile “Girişimciler İçin Marka Yolculuğu ve Marka Tasarım Hikâyesi” Konulu eğitim düzenledi. - ( 17 Şubat 2021)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Özgür Ahmet Köse ile “Girişimciler İçin Marka Yolculuğu ve Marka Tasarım Hikâyesi” Konulu eğitim düzenlendi

TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca başkanlığında video konferans ile gerçekleştirilen eğitime, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, girişimci kadınlar ve öğrenciler katıldı. Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse; Markanın önemi, marka isminin belirlenmesi, bulunduğumuz dönem içerisinde pazarlamanın dönüşümü, dijital platformlar üzerinden insanları etkileyerek satış yapmanın önemi, tavsiye pazarlaması kullanımı, duygusal pazarlama teknikleri ile ürünün sunumu ve hedef kitlenin tanınması konuları ele alındı.

Eğitimin sonunda, TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca, Marka ve Hikâye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse’ ye verdiği bilgiler ve sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti.