Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu, Oğuz Benlioğlu ile “Mikro İfadeler ve Beden Dili” Konulu eğitim gerçekleştirdi. - ( 15 Şubat 2021)

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler Kurulu, Oğuz Benlioğlu ile “Mikro İfadeler ve Beden Dili” Konulu eğitim gerçekleştirdi. TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca başkanlığında gerçekleştirilen eğitime, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, girişimci kadınlar ve öğrenciler katıldı. Eğitmen, Konuşmacı ve Yazar Oğuz Benlioğlu eğitimde; Beden dili, yüz mimikleri ve ikna edici konuşma sanatı olan Retorik Mikro İfadeler hakkında bilgi verdi. Eğitimin sonunda, TOBB Çorum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca, Eğitmen Konuşmacı ve Yazar Oğuz Benlioğlu’na konuşmalarından ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.