13 Haziran 2019 / İlimiz Milli Eğitim Müdürü Değişikliği Hk.

İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarı ile yürütürken  hiçbir mazeret  ve gerekçe gösterilmeden görevinden  alınan Sayın  Yahya Çoban’a  büyük bir haksızlık yapılmıştır.  Devlet idaresini  bilen ve  milli eğitim camiası tarafından kabul gören ve yaptığı çalışmalar ile   takdiri  hakkeden değerli bir  bürokratımızın  görevden alınma  kararından ve hatasından vazgeçilmelidir.

İş dünyası olarak,  Milli Eğitim ile yaptığı tüm iş birliklerinden  imtina edeceğimizi ve  yürütmekte olduğumuz  proje okulu  faaliyetlerinden de feragat  edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Çetin BAŞARANHINCAL                                           Naki ÖZKUBAT

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası                                Çorum Ticaret Borsası

Yönetim Kurulu Başkanı                                            Yönetim Kurulu Başkanı