20 Aralıkk 2018 / 7+1 Uygulamalı Mühendislik Eğitimi (UME) modeli hayata geçiriliyor.

Odamız İşbirliği ile Hitit Üniversitesi’nin Mühendislik Eğitimi’ne ilişkin işyeri uygulama modeli olarak “7+1 Uygulamalı Mühendislik Eğitimi (UME)” modeli hayata geçiriliyor. Bu kapsamda yapılan iş birliğine ilişkin fikir alışverişinde bulunmak üzere Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Satılmış Basan, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kazim Savaş Bahçeci ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Sönmez ile birlikte Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, 7+1 UME modelinin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı bahar yarıyılından itibaren uygulanabilmesi için yapılması planlanan çalışmalar için yol haritası belirlendi.