01 Mart 2018 / 5. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Töreni'nde Mone Medikal Tic. ve Sanayi A.Ş. Ödül Aldı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığında (KOSGEB) düzenlenen 5. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Töreni , Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla Ankara’da gerçekleşti.

Törende, AK Parti Çorum Milletvekili, Parlementolararası  Birlik Türk Grubu Üyesi, Slovenya Dostluk Grubu Başkanı, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un destekleriyle KOSGEB’e önerilen,  Mone Medikal Ticaret ve Sanayi A.Ş. firmasının, üretimde kullanılan enerji maliyetini ve firelerini engellemek için geliştirilen projesi ödül almaya hak kazandı. Başbakan Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt tarafından ödüle layık görülen girişimcilere ödülleri takdim edildi. Ödülü, Mone Medikal  Tic. ve San. A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı  alırken,  AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt , Çorum Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız ile Çorumlu iş adamları yalnız bırakmadılar.

Törenin sonunda, Sayın Başbakan Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ödül alan işadamlarıyla birlikte, hatıra fotoğrafı çektirdi.